Näin tippuri kotitesti toimii

Suomessa esiintyy valitettavan paljon tippuria ja klamydiaa, sillä ne ovat yleisimmät sukupuolitaudit jokaisen ikäluokan keskuudessa. Aina taudit eivät aiheuta selviä oireita ainakaan heti, joten mies tai nainen voi tietämättään levittää tautia. Siksi on erittäin tärkeää tietää mahdollisesta tartunnasta hyvin nopeasti. Mikäli et ole käyttänyt kondomia ja epäilet tippuri tartuntaa, sinun kannattaa ehdottomasti tehdä tippuri testi.

Sukupuolitautien testaaminen on kehittyneen teknologian ansiosta entistäkin helpompaa ja itse asiassa testin voi nykyään tehdä kaikessa rauhassa myös kotona. Näin tippuri testi tehdään kotona:

Tilaa luotettava testi

Ei kannata tilata mitä tahansa humpuukitestejä, vaan valitse turvallinen tippuri testi. Jos aikomuksena on hankkia tippuri kotitesti netistä, tutustu sivustoon sekä testejä myyvään yritykseen. Kannattaa myös lukea muiden kokemuksia tippuri testeistä, jotta tiedät mitä odottaa. Saat testin kotiin kuljetettuna postin kautta muutamassa arkipäivässä. Testi lähetetään neutraalissa paketissa, joten kukaan ei saa tietää sinun tilanneen testin.

Seuraa käyttöohjeita

Saat pakkauksen mukana kaiken tarvittavan. Seuraa ohjeita tarkasti, jotta varmistat testin toimivan oikein. Mikäli testi epäonnistuu, tulosta ei näy.

Näyte kerätään virtsasta, kohdunkaulalta (naiset) tai virtsaputkesta (miehet). Reagenssin avulla näyte voidaan analysoida heti ja saat tulokset 10-20 minuutin jälkeen.

Värilliset viivat tarkoittavat positiivista tulosta, yksi värillinen viiva negatiivista. Jos tulos on positiivinen, sinun tulee hakeutua lääkärille hoitoa varten.

Alkuperä: https://sukupuolitautitestit.com/fi/alla-tester/tippuri-testi/